top of page
Zanden-Model-3100-Preamplifier-sq.jpg.webp

Електроника

Все още използването на усилватели, произведени през 70-те и 80-те години, привлича вниманието ни към качеството на дизайна и разликите в производството между марките. Някои са в отделна класа, други са маркетингово творение и инженерно недоразумение. Гордостта на собствеността и остатъчната стойност са фактори, които вземаме предвид, когато избираме нашите препоръки. Това не е телефон, който сменяте всяка година.

indiv-m1200s.png

Усилватели

Моно, стерео или многоканален, тръбен или твърдотелен, ние предлагаме всички. Решения от Primare и Trinnov покриват спектъра с разум и екзотика като Wavac и Zanden ще те отведе отвъд. Не четете само. Ела и чуй.

primare-cd15-prisma-cd-and-network-player-side-titanium-front-scaled-2-1024x620.jpg

Източници

Предлагаме CD плеъри от Primare където е налична опцията за интегриран стример. Специален D/A преобразувател и фоно стъпало също могат да бъдат изворът на радостта във вашата настройка. Имаме всичко. 

trinnov-st2-hifi-front_1500x731.jpg

Процесори

Стерео или потапящи многоканални предложения от Trinnov Audio покриват цялата гама от аудио приложения с най-модерните (засега) DSP и системи за коригиране на стаята, използвани днес. Модулна и софтуерна надстройка за предотвратяване на остаряването. 

bottom of page