top of page
833_06_DSC09606_yk-1140x760.jpg

Изключително висок клас аудио

С над 30 години опит в изграждането и настройването на музикални системи  като работим с продукти от над 70 водещи марки, имаме избрани  продукти, които носят истинска стойност и предлагат винаги неуловимите качества в аудио възпроизвеждането, търсено от толкова много любители на музиката. 

833_03_DSC09771_yk-1140x760.jpg

Магия с вакуумна тръба с един краен триод

Wavac и Zanden съществуват от доста време, правейки някои от най-известните и желани базирани на триоди усилватели в света, но не всички са създадени еднакви. Обадете ни се и разберете кой е за вас. 

04-9.jpg

Музикален инструмент откъдето и да го погледнете

 SonusFaberReference високоговорителите са абсолютно ненадминати по отношение на тяхното качество на изработка и завършване, като същевременно се крият в елегантните структури, определящи тенденцията, иновации и технологии. Докато HomageSeries има всичко дестилирано за  вас в по-традиционна форма.

main.jpg

От разказвача зависи да ви заинтригува

Въз основа на съдържанието на вашата колекция имаме предложения както за аналогово, така и за цифрово възпроизвеждане. Нашият опит с най-добрите в света грамофони и касети или дигитален стрийминг със сигурност може да хвърли светлина върху това, за което мечтаете.

bottom of page