top of page
penthouse_001.jpg

Домашно кино

или Media Room е технологичният център, където вие и вашето семейство се наслаждавате на филми, музика или играете игри. Технологията трябва да се смесва, а не да доминира в домакинството, като същевременно предлага истинско най-модерно изживяване. Бъдете сигурни, че сте попаднали на правилното място, елате да говорите с нас.

Home-Theater-Ideas-1-Sebring-Design-Build.jpg

най-често е домакин на медийния център на къщата. Предлагаме както кабелни, така и безжични високоговорители и медийни хъбове за интегриране с избрания телевизор или проектор, като същевременно са лесни за използване. Високоговорител, монтиран на таван и стена, предлага допълнителна гъвкавост в оформлението.

DSF5839-exit-sockets-gone_jpg.png

Проектирането на специален театър започва със стаята. Ние предлагаме пълно обслужване, включително акустика, осветление,  оборудване и управление. В такива проекти ключът е дълголетието и отвореността на системата. Това е част от къщата, така че трябва да издържи ....

02-lavorazioni_1070x1010_edited_edited_j.jpg

медийна система  е ново решение, което сме приели много сериозно. Медийната система е вградена в стаята или мебелите и трябва да предлага очакваната свързаност и дълголетие. Необходими са индустриални стандартни компоненти, за да се предотврати остаряването.

bottom of page