top of page
Level_6_Q_02-1.jpg
04-lavorazioni_1070x1544.jpg

Интегрирани системи

възползвайки се от технологичния напредък, съвременните домакинства могат да се възползват и да прилагат централизирано управление на  множество системи, както във всеки модерен автомобил. Интелигентните светлини, сенници и музикални системи не са бъдещето, а настоящето. Добре проектираната система е проста и интуитивна. 

145-1536x688.png

Светлини

След 20 години опит със системите за управление на осветлението ние достигнахме етап, в който системите са прости, разширяеми и удобни за потребителя. Нищо от това не може да се каже за наследените предложения на традиционните производители.

home_2_2-3106a7cec4.png

Сенки

Не е задължително, а необходимост. Контролът на нюансите често е пренебрегвано удобство в съвременния свят. Независимо дали става въпрос за завеси или други сенници, автономното разгръщане и прибиране със сигурност са предимство, на което трябва да се насладите.

DANTE-Таванни високоговорители-MNS-6AXXCS-XA-1280X720-001-640x360.jpg

Многостаен звук

Възможността за синхронизиране и централно управление на музиката в една къща не е нещо ново, но гъвкавостта на внедряване и локален/централизиран контрол вече е на различно ниво. Къща, хотел или ресторант - какъвто и да е вашият проект, говорете с нас, за да научим за вашите възможности.

bottom of page