top of page
mid-century-modern-danish-design-classic-speakers-davone-ray-living.jpg

Високоговорители

Обикновено е най-трудно да накараш жена си да приеме, или не е така? Скритите продукти вече предлагат превъзходна производителност и външният вид на правоъгълна кутия е нещо от миналото. Високият дизайн достигна аудиото и имаме продуктите, за да го докажем.

olympica-nova-v-work-3.jpg

Пасивен

традиционен, модерен, екзотичен поразителен може да бъде външният вид на високоговорителите, но звукът, който произвеждат, е причината да ги купувате. Избрахме продукти, които доставят на всички фронтове.Sonus Faber Olympica Nova и колкото по-занаятчийски Heritage поредицата е нашето основно предложение. 

art-handmade-beautiful-organic-floorstanding-danish-design-high-end-speakers-davone-twist-

Активен

Комбинация от удобство и технология. Davone предлага активни безжични високоговорители, уникални в използването на най-модерния DSP и съвместим с Bang and Olufsen WISA стрийминг, способен да прави до 7.1 безжично. Ние използваме индустриалния стандарт Dante захранвани високоговорители. Използваме ги в зависимост от вашите нужди. 

2009_SF_Palladio-Level-6_PW-662_No-Grille.jpg

Инсталиран

Предлагаме пълната гама от Sonus Faber Palladio 5 и 6 високоговорителя за стенно или таванно приложение, както и Monisms високоговорители за външен или вътрешен монтаж и гамата им от усилватели Dante. Wisdom Audio гама от уникални линейни източници  също е налична за проекти от висок клас. Обадете ни се, преди да вземете грешни решения. Нищо не струва.

bottom of page