top of page

Грамофони

Системите за аналогово възпроизвеждане са много крехка симбиоза между включените компоненти. Едно грешно решение или неправилно приложение може да лиши потребителя от блаженството, което може да изпита, слушайки любимите му записи. Говорете с нас, ние бяхме там, направихме това и сме готови да помогнем.

3.2.1.02.01.-stabi-s-no-lid2.jpg

Грамофон

Kuzma произвеждат висококачествени най-съвременни продукти от много дълго време. Това е стабилно ядро за всяка аналогова система. Разбира се, можем да предложим и по-екзотични решения, стига да имате опит да се справите с тях. Тъй като фината механика има поддръжка.

tentogra_258810a.jpg

Рамо

Лесни като пръчка или сложни като часовник, рамената са критична част от аналоговата система. Правилната геометрия и маса е само началото. Съгласуването на касетата, амортизацията и окабеляването също са критични елементи. Говорете с нас за KuzmaSorane или нещо по-екзотично.

top.jpg

Патрон

Имаме доста голям избор, тъй като този елемент от системата е много зависим от това какво друго е включено. 

Продукти от MiyajimaZYX, MySonicLabLyra и много други покриват всички опции, които си заслужава да бъдат разгледани. Говорете с нас, за да ви помогнем да направите правилния избор. 

bottom of page